20170916 Rood-Wit JO11-2 – VVOP

Verslag Rood-Wit JO11-2 – VVOP
16 september 2017
Vandaag stond de 2e beker wedstrijd op het programma. De eerste beker wedstrijd tegen Stroe wonnen we al met 6-3 en vorige week werd de wedstrijd tegen Veluwe Boys i.v.m. de vele regenval afgelast.
We begonnen de eerste helft gelijk sterk. Daan gaf in de eerste minuut meteen al een prachtige voorzet, maar helaas net naast het doel.
Enkele minuten later was het Luuc die vanaf de middenlijn alle ruimte kreeg om te scoren, maar helaas ook deze gin er niet in.
De derde poging was een mooi één- tweetje met Dion en Jochem, maar helaas ook hier was de keeper van VVOP de baas.
Maar we voelde dat de eerste goal er aan zat te komen. Daan nam een prachtige hoekschop op Luuc die het af wist te maken en de stand was 1-0.
Maar dat was van korte duur, de verdediging van Rood-wit was nergens te bekennen en de spits van VVOP had vrijbaan en wist keeper Dennis te passeren 1-1.
Maar we gaven natuurlijk niet op en gingen volop in de aanval. Luuc kreeg een mooie voorzet en kon uithalen, helaas de keeper had de bal vast, maar niet goed genoeg, want Luuc ging door en de bal ging er alsnog in 2-1.
3-1 werd gemaakt door Dion, die van de keeper van VVOP een mooie uittrap in zijn voeten kreeg en Dion maakte daar dankbaar gebruik van en scoorde.
Dion had de smaak te pakken en maakte er enkele minuten later ook 4-1 van.
Toen kwam de tweede helft en de wedstrijd veranderende in sfeer. Het ging er (te) hard aan toe, zowel in het voetballen, het taalgebruik, als de handgebaren.
Bjorn gaf een mooie voorzet, die helaas net de paal raakte, Dion trapte ver over met zijn vrije trap.
En ook een uithaal van Davy zat er net niet in.
Gerco verdedigde heel goed, door een speler die alleen (waar was de verdediging) recht op Dennis af kwam, te blokken.
Onverwachts werd het toch nog 4-2 Dennis zat goed bij de bal, maar de bal gleed toch door zijn handen.
Maar zoals ik zojuist al schreef de wedstrijd werd grimmiger en trainer Willem greep in door de jongens bij elkaar te roepen en even tot orde/rust te roepen. En dat was een goede zet, de rust was terug en door een prachtig samenspel met Dion – Jesse en Jochem werd de eindstand 5-2.