20171007 JO11-2 tegen VVOP JO11-4

Rood-wit ’58 Jo11-2 tegen VVop Jo11-4

Datum zaterdag 7 oktober 2017 Tijd 10.15 uur.

De jongens van rw. beginnen goed aan de wedstrijd, er wordt goed over gespeeld. Luuk mag een corner bal nemen en Davy schiet hem goed binnen met zijn nieuwe voetbalschoenen. 1-0.

Vvop probeert ook aan te vallen maar Gerco en Daan weten het goed op te lossen achterin. Ook Dennis doet goed mee en heeft de bal klemvast. Rw probeert weer de aanval op te zetten, waarbij Bjorn goed de bal terug speelt op Dennis. Daan geeft een mooie bal op Dion, maar vvop weet hem goed te onderscheppen en gaat in de tegen aanval. Vvop krijgt een cornerbal maar rw werkt de bal weer goed weg. Daan gaat mee naar voren en mag tot 3 keer hard op de cool schieten bij vvop maar de bal gaat er helaas niet in. Rw blijft goed aanvallen en overspelen. Jochem geeft de bal op Daan en hij probeert weer van afstand te schieten, maar helaas de bal gaat over. Vvop blijft het wel proberen, maar rw blijft goed opletten. Nu onderschept Teyler de bal weer en zet een mooie aanval op samen met Jesse. Na een goede eerste helft is het rust. De jongens en begeleiding gaan naar de kleedkamer.

Na een lange rust komen de spelers weer uitgerust het veld op. Rw gaat meteen weer in de aanval, maar de keeper van vvop heeft de bal. De keeper schiet de bal en Teyler stopt hem en probeerd meteen op het doel te schieten maar helaas gaat de bal naast. Luuk geeft de bal aan Davy en Davy schiet hem goed binnen 2-0.

Vvop speelt ook de bal ook goed over maar Daan weet de bal weer af te pakken. Toch weet Vvop een doelpunt te maken 2-1. Rw blijft goed voetballen met elkaar en Daan mag een vrije trap nemen en Luuk schiet de bal van afstand binnen 3-1.

Daan en Gerco zetten weer goed de aanval op en Dion mag schieten, maar de keeper tikt hem over. Vvop word sterker maar de jongens van rw blijven allemaal goed opletten. Dennis weet goed een schot van Vvop te stoppen. Vvop mag nog een cornerbal nemen en schieten de bal erin 3-2. Gelukkig is de wedstrijd afgelopen en wind rw met 3-2.

Allemaal heel goed gespeeld jongens en Jasper en Henk weer bedankt voor de begeleiding.