20171018 JO11-3 tegen Veluwse Boys

RoodWit JO 11-3 – VeluweBoys JO 11-1

Uitslag: 1-5

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Zeer matig. Hoewel we de week er voor nog nipt verloren van Veluwse Boys voor de beker was het deze week niet veel soeps. Binnen 5 minuten stonden we al achter met 0-2. Gastspeler Mika viel in voor de geblesseerde Dion die vorige week nog met een gebroken arm speelde. Na 9 minuten kwam er eindelijk een kans voor Bjorn die werd gepakt door de lange keeper van VeluwseBoys. In de elfde minuut viel de 0-3 waarna Luuk op aangeven van Bjorn direct de 1-3 maakte. In de 20e minuut bracht Davy op de lijn nog redding voor ons waarna Mika in de daaropvolgende uitbraak kans had op de 2-3. Weer redde de keeper van VeluwseBoys. De donderspeech in de rust van Willem mocht helaas niet baten. Kort na de aftrap scoorde VeluwseBoys 1-4 waardoor onze kansen definitief verkeken leken. Veluwse Boys maakte handig gebruik van de ruimte voorin en scoorde in de 39e minuut 1-5. Vlak voor het einde kreeg Teyler nog een kans voor het doel op aangeven van Luuk. Zijn schot ging helaas op de paal.
We gaan deze wedstrijd snel vergeten en hard trainen voor het volgende duel!