20171021 Veluwse Boys

21-10-2017 Veluwse boys tegen Rood-Wit Putten.

Verslag van de hoogte punten van de wedstrijd!!!

We begonnen de wedstrijd aardig goed, Gerco scoort in de 5de minuut 1-0 dat geeft de burger moed!

Vlak daarna word der weer bijna gescoord maar die werd helaas door de keeper uit het doel gehouden.

In de 15de minuut word er gescoord door de tegenstander, ach kan gebeuren 1-1!

Maar 2 minuten later scoort weer de tegenstander 2-1 achter balen..

Kom op mannen roepen we met zijn alle en daar komt Jochum  met een schitterend doelpunt 2-2  in de 20ste minuut.

Toen werd er een overtreding gemaakt, ik weet niet precies wat er gebeurde want dat heb ik even over het hoofd gezien.

Luuk neemt een vrije trap, met een pegel schopt hij de bal……. OP DE LAT NEEEEE jammer.

Maar we zijn niet de enige met pech ook de Veluwse Boys missen voor open doel.

Tijd voor rust het kan 2 kanten op hoor ik de supporters zeggen dus beide teams zijn idd aan elkaar gewaagd.

Maar 3 minuten na rust zijn het weer de mannen en 2 meiden van de Veluwse Boys  die scoren 3-2 achter.

Paar minuten later kwam er een corner bal voor de tegenstander die heel mooi door Gerco  uit het doel werd gehouden.

Maar erg lang duurde het niet dat de tegenstander weer scoorde, 10 minuten na rust maakte de Veluwse Boys 4-2.

Daar kwam Luuk (latje) weer met een mooie actie en jaaaa jullie raden het al LAT.

Daarna was de wedstrijd aardig rustig en zijn er geen (bijna)doelpunten meer geweest.

Mooie wedstrijd mannen en volgende week gaan we ze thuis inmaken zet hem op jullie kunnen het.