20180407 Toppertjes in Hulshorst

Afgelopen zaterdag speelden onze Toppertjes een voorwedstrijd in Hulshorst. Voor de wedstrijd van de eerste teams van Hulshorst en Rood-Wit. De Toppertjes worden nu getraind door Rene van Hemel en Evert Stoffelsen. Twee jonge vaders met verstand van voetbal. Zij weten echter ook hoe zij met jonge voetballers en voetbalsters moeten opgaan. Elke zaterdagmorgen om 09:30 zorgen zij dat deze kleintjes een leuk uurtje hebben op het Pannaveld. Natuurlijk allemaal spelletjes met de bal. Komt u ook een keer kijken ? Of wil u dochter of zoon meedoen. Dat kan natuurlijk altijd.
Het wedstrijdje in Hulshorst was prima geregeld door deze twee mannen. En de Toppertjes ? Die vonden het geweldig, vooral toen ze ook nog mee mochten lopen het veld op. Net zoals op de televisie.
Bij de foto’s van Teun staan ze ook op de foto. Maar van Evert Stoffelsen kreeg ik ook nog hele mooie foto’s van de Toppertjes. Bedankt !
.
.
.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”67″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]