20170923 JO11-2

zaterdag 23 september Roodwit – Sparta Nijkerk

Sparta ging na het fluitsignaal gelijk in de aanval. Gelukkig wist Dennis met een paar goede reddingen de bal uit het doel te houden.

Daan en Teyler deden hun uiterste best in de verdediging. In de 7e minuut balbezit voor Roodwit, Jochem gaf en mooie voorzet naar Dion..helaas kwam de bal niet goed op zijn voet terecht waardoor hij miste.

De beurt aan Sparta om uit te schieten en zette de aanval in, hoewel Davey en Gerco goed tegenstand boden wist Sparta toch te scoren.

Jesse en Gerco spelen de bal goed naar voren waardoor Bjorn nog een kans krijgt om te scoren, helaas net niet gelukt.

Sparta scoort vlak voor rust hun 2e goal. Met 0-2 achter de rust in. Nadat onze mannen weer even zijn bijgetankt gaat het spel weer verder. Roodwit neemt de leiding en speelt met de bal voor het doel van de tegenstander. Hoewel Roodwit de druk op weet te voeren lukt het niet om de bal in het net te krijgen. Sparta slaagt daar wel in en zo wordt het 0-3. Roodwit laat zijn hoofd niet hangen en blijft tegenstand bieden. Dit wordt in de laatste minuut van de wedstrijd met een mooi doelpunt van Luuk. Met 1-3 wordt de wedstrijd afgesloten. Helaas verloren maar jullie hebben allemaal goed je best gedaan.