2018 feb sponsor G5 , Van Ganswijk Mode

Verlenging sponsorcontract G5
.
Al vele jaren is Van Ganswijk mode een sponsor van Rood-Wit. De hoofdsponsor van de jeugd. En onze A1 (nuJO19-1) heeft dan ook jaren in shirts van deze mooie kledingzaak gelopen. Toen Ben van Ganswijk aangaf dat hij alle sponsoruitgaven aan het beoordelen was, schrok ik toch even. Gelukkig was G5 bereid om de jarenlange samenwerking voort te zetten. Hierbij hopende dat het sponsorschap een voordeel voor beide partijen blijft. De positieve uitstraling van onze voetbalclub, samen met de moderne uitstraling van G5.
.
Vanaf het nieuwe seizoen zal G5 co-sponsor van onze club zijn. Dit geeft ruimte voor andere bedrijven om hoofdsponsor van de jeugd te worden. En wij als club zijn heel blij dat we G5 nog steeds tot onze relaties mogen houden.
.
Ondanks dat Ben het allemaal niet officieel wilde, willen we hierbij toch graag de familie van Ganswijk bedanken voor het starten van een nieuwe periode als co-sponsor. Mede dankzij jullie kunnen wij als kleine club het hoofd boven water houden. De sponsorcommissie.