20180310 JO11-1 tegen Ede/Victoria

Ede/Victoria Jo11-1 – Rood-Wit’58 JO11-1
.
.
Na de vorige wedstrijd op een bevroren en daardoor bijna onbespeelbaar veld te hebben gespeeld en denkend dat het niet beroerder kon kwamen we vandaag bedrogen uit. Doordat de buurman FC Jeugd in het veld had “ingepikt”. Mochten wij op een veld spelen waarbij de gemiddelde paardenbak een biljartlaken is. Maiko was er niet bij, die had vrijdagavond een blessure aan/op/in zijn enkel opgelopen.
Op het beroerde veld probeerde R-W toch te combineren wat algauw onmogelijk bleek. Ede is een fysiek sterke ploeg en knalde de bal op hoop van zegen naar voren wat de juiste tactiek bleek te zijn. R-W begon slapjes aan de wedstrijd, Ede knalde er meteen op en kwam af en toe gevaarlijk door maar Melvin was steeds alert. Rood-Wit werd een beetje overdondert maar kwam gaandeweg beter in de wedstrijd en werd ook wat feller waar het in het begin toch leek of ze nog in de winterslaapstand stonden. Verder dan twee vrije trappen die goed werden gekeerd door de uitstekende keeper van Ede/Vic. en een schot voorlangs van Renzo kwam R-W niet. Ede scoorde wel, Melvin was kansloos op geplaats schot in de verre hoek. 1-0 tevens de ruststand.
Na de pauze een ander R-W er kwam meer pit in en R-W had Ede wat onder druk. Maar het zat R-W niet mee, zoals al eerder opgemerkt stond er bij Ede een geweldige keeper. Deze had zeker vier/ vijf reddingen waarbij we de bal al bijna telden. Hij leek onpasseerbaar. Leek, want Sem bleef na een mooie pass van Jeffrey uiterst koel één op één tegen de keeper. Sem wachtte lang en bleef goed kijken en passeerde de keeper met een mooie schuiver, de verdiende 1-1. R-W was nu sterker dan Ede maar toch kwamen de Edenaren wederom op voorsprong. Een verdekt schot was Melvin te machtig en betekende 2-1. R-W bleef erin geloven en zette Ede vast op eigen helft, maar schoten werden steeds gestopt door de Edese keeper. En waar de keeper kansloos was kwam de bal op de paal (Jeffrey) of lat (Renzo en Jeffrey). In de slotfase kreeg R-W een aantal hoekschoppen te nemen naar weer knap keeperswerk van Ede. De eerste werd door Renzo knap ingekopt maar met een werkelijke fenomenale katachtige sprong door de keeper uit de hoek getikt. De tweede kop Renzo net over de lat. Bij weer een hoekschop werd de bal nog net met de punt van een Edese schoen weggetikt voor Sem de bal kon binnentikken. Het lukte vandaag gewoon niet en ondanks dat de inzet in de tweede helft veel beter was dan in de eerst ging de wedstrijd verloren.
Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstijd (één van vier) en met de inzet die er de tweede helft werd geleverd, moet het toch weer een leuke wedstrijd worden met hopelijk ook een goed resultaat . De wedstrijd begint om 09.00 uur en is tegen één van twee Blauw -Geel tegenstanders

Agenda Rood-wit `58
  • Geen evenementen
Hoofdsponsoren
Clubsponsoren
Subsponsoren
Cosponsoren
Sponsor Kliks