20180312 Rabobank Samen Sterker Fonds voor Zorgerf-Buitenland

Ondersteunen jullie ook onze buren uit Veenhuizerveld ? De opbrengst gaat voor het grootste gedeelte naar de zorgboerderij aan de Veenwaterweg. Zorgerf-Buitenland.
.
Gelukkig Ouder Worden ontwikkelt en realiseert een laagdrempelige ontmoetingsplek waar kwetsbare ouderen uit Putten in contact worden gebracht met kinderen en daardoor actiever en vitaler door het leven gaan. Met de bijdrage uit het Samen Sterker Fonds richten zij een ruimte in waarin jong en oud samen kunnen koken.
.
.
.
.
Binnenkort is er weer de competitie tussen de 5 gemeenten in Randmeren om geld binnen te halen voor maatschappelijke initiatieven, Putten heeft dit jaar een hele mooie en dicht bij Rood-Wit in de buurt op zorgerf-buitenland.
.
Zou je jullie facebook pagina en netwerk willen inzetten om dit te ondersteunen? Hieronder alle informatie, zou gaaf zijn als jullie leden met name die facebook campagne gaan liken en hun relaties vragen dat ook te doen.
.
Algemene trailer over SSF:
https://www.youtube.com/watch?v=rinuhNfdXT4
.
Filmpje Initiatief van Putten:
https://www.youtube.com/watch?v=gg193APvqpQ
.
Online aanmelden voor de avond op 11-04 zelf:
https://www.raboportaal.nl/randmeren/samen-sterker-fonds/mainmenu/aanmelden-finaleavond-2018
.
En het allerbelangrijkste: Liken van de facebook pagina!!! Dat in elk geval en netwerk inzetten om te laten liken!!!
https://www.facebook.com/gelukkigouderworden/?hc_ref=ARQfZ_BRqOaxAWM3sVcsRUl8ilz8zEhaZ50lA80i5X0ytqYnn29CRhPItkWp7AoH0Q8&fref=nf
.
(en als mensen bij de finale avond willen zijn (stemrecht in de zaal ook) dan natuurlijk welkom)
.
Met vriendelijke groet,
Coen Nap
Manager Midden en Kleinbedrijf (MKB)
Rabobank Randmeren