20180410 JO11-1 tegen Lunteren

Rood-wit’58 JO11-1 – Lunteren JO11-1
.
.
Vandaag de wedstrijd tegen Lunteren JO11-1, een ploeg die in de onderste regionen verkeert. Maar dat zegt (nog) niets omdat er teams zijn met al vier wedstrijden gespeeld terwijl de ander er pas één heeft gespeeld. De eerste mogelijkheid was voor R-W, Joris kon van achteruit ver doorlopen mede doordat Sem goed ruimte maakte. Helaas werd zijn schot gekraakt door de Lunterense verdediging en in de herkansing ging het schot net over. R- W speelde te) afwachtend en er was veel onnodig balverlies. Lunteren profiteerde hier niet van en deed eigenlijk hetzelfde waardoor er een rommelig geheel ontstond. Halverwege de wedstrijd ontsnapte Jeffrey aan zijn tegenstander en kon richting het vijandige doel de verdediger die bij Sem stond moest kiezen waardoor Sem vrij kwam. Jeffrey tikte op Sem die vervolgens de keeper kansloos liet en de toch wel verdiende 1-0 binnenschoot. Het vervolg van de eerste helft bleef rommelig en verder dan een paar schoten van o.a. Jeffrey en Sem die over of naast het doel verdwenen kwam R-W niet en het lukte Lunteren niet om gevaarlijk voor het doel van Melvin te verschijnen zodat de rust aanbrak met een 1-0 voorsprong.
De tweede helft was van R-W zijde een stuk beter dan de eerste, al snel een grote kans voor Renzo helaas schoof hij de bal net voorlangs. Sem knalde even later na een mooie actie tegen de keeper op. Lunteren scoorde na vijf minuten spelen met een kopbal uit een hoekschop de gelijkmaker. Twee minuten later was er weer de voorsprong voor R-W. Renzo wist de doelman van Lunteren na een goede actie te passeren met een droge knal. Renzo scoorde na goed doorgaan ook de 3-1. Lunteren kwam er niet meer aan te pas, Lucas, Maiko en Joris hadden de aanvallers van Lunteren onder controle. Mika en Jochem gaven weinig ruimte op het middenveld. Na een goede onderschepping van Maiko kwam de bal bij Jeffrey die vrije doortocht had. En met een strak schot in de verre hoek voor 4-1 zorgde. Dit zou tevens de einduitslag zijn. Volgende wedstrijd is uit bij Blauw-Geel’55 in Ede aanvang 08.30