20180908 A-selectie spelers genieten van de jeugd tijdens de voetbalclinic.

Zaterdag 8 september vierde onze club haar 60 jarig bestaan. Voor alle leden was er, buiten het voetbal om, wel wat te doen. De feestcommissie had voor de jeugd een clinic in petto. Deze zou i.s.m. met de A-selectie gehouden worden.

Om 12.15 uur liepen er al de nodige jeugdspelers te trappelen van ongeduld om te beginnen. Vanaf 12. 30 uur konden de kinderen hun kwaliteiten ten toon stellen aan het aanwezige publiek op de diverse voetbalonderdelen zoals, dobbelsteenvoetbal, voetbaldart-kanjer, dribbelkoning, voetbalbowlingtopper, etc.

Bij elk onderdeel waren er punten te verzamelen. Verbeten en met rode koppies streden de enthousiastelingen voor de eer en hun diploma. Bij alle onderdelen waren spelers van de A-selectie te bewonderen. Onder toezicht van deze spelers verliep alles naar wens. Mede ook omdat zelfs nog enkele ouders wilden helpen met het bijhouden van de scores. Indien alle deelnemers net zo hebben genoten als de A-selectie, mogen we spreken van een geslaagd evenement.

Wat ik begreep was dat de reacties zeer positief waren. Een mooi signaal om wellicht vaker als A-selectie te helpen bij een clinic. Wij zullen ons stinkende best doen om dan deze clinic te overtreffen. Hopelijk kunnen we met ons allen er dan een onvergetelijke happening van maken. De A-selectie wil via deze weg alle kinderen bedanken voor hun enthousiaste deelname. Tevens uiteraard een woord van dank voor de hulp van de diverse ouders. Ook wenst de A-selectie een ieder veel voetbalplezier en succes toe het komend seizoen. En vanzelfsprekend zien we jullie weer op onze prachtige accommodatie. Gr. Eddy Kraaij.