201810 Van de Brug verlengt co-sponsorschap.

De tankwagens zie ik dagelijks rijden. Ik zwaai altijd, want misschien zit Piet of Gert wel achter het stuur. Vandaag ging ik naar het kantoor van Van de Brug Int. Tanktransport b.v. voor een afspraak met Arjanne Stoffelsen Van de Brug. Dat werd nog heel gezellig. Arjanne vertelde van alles over het bedrijf en de medewerkers en het was leuk om te horen hoe dit familiebedrijf al die vrachtwagens op de weg houd.

En het is een echt familiebedrijf, waar ze ook met trots over verteld. Rien is nog regelmatig op het werk te vinden en zijn twee dochters, schoonzoon en zoon zitten op kantoor. Van de Brug heeft veel werknemers die al jaren in dienst zijn en zij besteden veel aandacht aan de duurzaamheid van de mensen. Oudere werknemers hoeven bv. geen zaterdag diensten te draaien.

Het was ook leuk om te horen wat voor band er is met onze club. Arjanne was goed op de hoogte hoe het met Rood-Wit gaat en intussen ben ik op de hoogte hoe het met Van de Brug gaat. We zagen veel overeenkomsten en dat was leuk om te horen. Wij zijn als club dan ook heel blij met een sponsor als Van de Brug en daarom was het ook fijn dat het co-sponsorschap weer met drie jaar werd verlengd.

.

Familie Van de Brug:   Heel erg bedankt voor jullie steun.

.