20181013 JO11-1 uit tegen Hierden

VV Hierden JO11-2 – Rood-Wit ’58 JO11-1,

Om 08.00 uur vertrekt vanaf parkeerplaats Rood-Wit richting Hierden voor de wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalvereniging vv Hierden. Rood-wit trapte af en zocht meteen de aanval en binnen 1 min. was daar al de eerste kans. Een schot van Mees werd nog net door een been van een verdediger van Hierden geblokt. In de achtste min werd Jeffrey vlak voor het doel van Hierden van achter onderuit gewerkt. De scheidsrechter kon niets anders dan een strafschop toekennen. Deze werd door Jeffrey zelf genomen en strak onder de lat geschoten , keeper kansloos en de voorsprong , 0-1. Twee min later een mooie aanval over rechts via Lucas en Dion waarbij de voorzet van Dion bij de tweede paal terecht kwam waar Björn en Mark klaar stonden om de bal over de lijn te werken en was het Mark die het laatste zetje gaf, 0-2. Weer even later was het Björn die op links vrij kon schieten maar zijn schot ging naast. Het duurde tot de twintigste min voordat R-W weer wist te scoren. Een strakke bal van Jeffrey van achteruit werd opgepikt door Mark die vervolgens Renzo aanspeelde die met een lekker diagonaal schot zijn eerste van vanmiddag scoorde, 0-3. Dan is het even opletten want  in de 21,23 en 25ste min scoorde R-W weer. De 0-4 was een schot van Jeffrey, bij de 0-5 reageerde Dion het snelst en had maar een klein gaatje nodig om de bal in de korte hoek binnen te prikken. Daar tussendoor In de 24te min werd de bal volgens de scheidsrechter buiten het “Strafschopgebied” door Dennis in de handen gepakt, een vrije trap dus, deze werd door Joris van de  doellijn gehaald. Even later Renzo maakte nummertje zes na goed werk van Mees en Björn. In de laatste min van de eerste helft liep Renzo een hoekschop van Dion binnen. En bepaalde zo de ruststand op 0-7.

Begin de tweede helft een goede voorzet van Mark die via Mees bij Renzo belandde. Een droge knal van Renzo was 0-8. In de vierde min van de tweede helft een mooi doelpunt van Björn. Een poeier diagonaal in de kruising  was 0-9. Over de volgende tien min. valt niets anders te zeggen dan dat de grootste kansen om zeep werden geholpen, zelfs met vier man alleen voor de keeper lukte het niet om de bal over de lijn te krijgen. In deze periode waren er misschien wel de meeste kansen maar werd er dus geen één benut. Net voor de time-out knalde Jeffrey een bal binnen en was daar eindelijk de tiende. In het laatste kwart werd er weer gevoetbald zoals we dat graag zien en werd de scoorde nog wat opgevoerd .Achterin speelde  Lucas en Davy weer een prima partij en was het Dennis die toch nog een keer moest optreden op een te kortte terugspeelbal. En dit loste hij  keurig voetballende op. Dit was de enige keer dat Hierden zowaar voor ons doel te vinden was. Voor de rest was het R-W wat de klok sloeg. Meteen na de time-out  ronde Dion een mooie pass van Renzo koel af,0-11. Mark knalde een voorzet van Dion binnen, 0-12. Bij de 13de was het net andersom, scoorde Mark uit een voorzet van Dion. Renzo scoorde ook nog een keer wat 0-14 betekende nummer 15 was ook van Renzo. De eindstand werd bepaald door Jeffrey die een steekpass van Joris succes vol afrondde en het totaal op 16 bracht. Volgende week zijn we vrij en op 27 okt staat de wedstrijd tegen DVS’33 JO11-1 op het programma