Aanvullende corona maatregelen (update 30-09-2020)

 

Kantine gesloten, geen publiek toegestaan

 

 

Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat de maatregelen rondom sportverenigingen verder worden aangescherpt. Ook wij als Rood-Wit ’58 zullen ons aan deze regels moeten houden en zodoende geldt vanaf 29-09-2020 18:00 uur dat:

  • de kantine gesloten zal zijn
  • er geen publiek is toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden

De maatregelen zijn voorlopig voor een periode van 3 weken.

 

De KNVB is ondertussen met een statement gekomen, zie bijgaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/61645/reactie-van-het-amateurvoetbal-op-de-coronamaatregelen

 

 

We blijven de komende 3 weken dus “gewoon” trainen en voetballen bij onze verening. Hiervoor hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Onze kantine is gesloten. De begeleiders van de bezoekende teams worden ontvangen met een gratis kop koffie bij ons wedstrijdsecretariaat.
  • Het wedstrijdsecretariaat (’t Hokje) is op wedstrijddagen geopend.
  • De kleedkamers zullen gedurende de trainingen en wedstrijden geopend zijn. In de kleed accommodatie zijn toiletten, waar gebruik van gemaakt kan worden.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden is er geen publiek toegestaan, dus ook geen ouders en/of verzorgers die hun kind hebben gebracht.
  • Alleen spelers en begeleiding en de noodzakelijke vrijwilligers zijn aanwezig op ons sportpark.
  • Chauffeurs die rijden voor de teams tot en met O19 worden gezien als begeleiders en zijn welkom op ons sportpark. Let wel tot een maximum van 5 begeleiders in totaal, inclusief de trainers/leiders.

 

Uiteraard betreuren wij als bestuur de genomen maatregelen, maar gezondheid staat voorop! Laten we ons met z’n allen aan de maatregelen houden, zodat we over 3 weken weer langs de lijn kunnen staan.

 

Het bestuur

 

 

Via onderstaande link geeft de overheid antwoord op een aantal veelgestelde vragen:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport?fbclid=IwAR3cuy0BtFTnfOdtntVNuo9hrPFdpQsG71fDcWi6FyuEZEIDjwR5pfmayjk