Gastvrouw / Gastheer schema is bijna rond.

In januari deden we een oproep voor gastvrouw/gastheer. Gelukkig zijn hier 2 reacties op gekomen, waar we heel blij mee zijn. Alie van de Kamp gaat een aantal ochtenden in Het Hokje zitten. Alie is natuurlijk al bekend bij Rood-Wit. We wensen haar veel plezier. Voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal hebben we ook een vaste gastvrouw gevonden. En dat is natuurlijk helemaal geweldig. Abrie Schuurman zal deze middagen onze gastvrouw zijn. Abrie zagen we al regelmatig op de tribune zitten bij het 1e elftal. Ze is de moeder van Annet en heeft vele jaren ervaring bij Veensche Boys. Aangezien zij nog niet alle Roodwitters kent, zal ze even moeten wennen. Maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen. Ook Abrie wensen we veel plezier.
.
We hebben het dus bijna voor elkaar. We zouden graag nog iemand voor de middag willen hebben. Vind jij het leuk om gastheer of gastvrouw te zijn en daarbij ook nog een leuke middag te hebben. Laat even weten: Gerard van de Kamp 06-21393476
(we missen nu nog mensen voor 24 februrari, 3 en 31 maart, 21 en 28 april en voor 19 mei).
.
Bedankt namens de vereniging.
.
.
.
In het wedstrijdsecretariaat (het Hokje) zit elke zaterdag iemand van Rood-Wit om de leiders van Rood-Wit en van de tegenstanders te ontvangen. Ook de scheidsrechters worden opgevangen. Even een bakje koffie schenken en daarna de sleutel van de kleedkamer geven. Verder een kan met ranja klaarzetten voor de jeugd, voor na de wedstrijd. De senioren krijgen thee in de rust. Je bent dan dus echt een gastvrouw of gastheer. De wedstrijdzaken regelen de leiders en de scheidsrechters, daar hoef je niets aan te doen.
.
Er zijn twee diensten : ’s morgens van 07:45 tot ongeveer 13:00 en ’s middags van 13:00 tot ongeveer 17:30. De ochtendploeg bestaat uit 4 mensen, welke dus 1x per maand een dienst draaien.
Door de lange afwezigheid van Reinalda, de vaste gastvrouw van de middag, zoeken we nu mensen om een ploeg voor de middagdienst te vormen. Of eventueel iemand voor de ochtendploeg, want er kan altijd geruild worden.
.
Wil jij als lid van de vereniging Rood-Wit ook een bijdrage leveren om het voetballen op de zaterdag mogelijk te maken. Wil jij een keer per maand een middag of een ochtend gastheer of gastvrouw zijn ? Het is gemakkelijk en vooral leuk en gezellig om te doen.
.
We hebben per direct mensen nodig. Wilt u de club helpen ? En zo voorkomen dat er ’s middags geen ontvangst is ? Neem dan even contact op met Gerard van de Kamp (06-21393476) of praat even met de gastvrouw of gastheer op de zaterdagmorgen. Bedankt alvast voor je reactie. Het bestuur.