Grote clubactie

Zaterdag 14 september 2019 is de aftrap van de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een mooi landelijk initiatief om het verenigingsleven te ondersteunen!

 

Van elk verkocht lot van € 3, gaat € 2,40 naar de clubkas van Rood-Wit. Hoe meer loten wij verkopen, hoe meer inkomsten!!! Vorig jaar heeft de Grote Clubactie voor Rood-Wit ruim €2.393 opgeleverd!

 

Belangrijke bron

Voor de club is de opbrengst van de lotenverkoop een belangrijke bron van inkomsten, die ons in staat stelt aanschaffingen te doen buiten de reguliere exploitatie.
Dit jaar willen we met de opbrengst een groot (draagbaar) aluminium doel aanschaffen. Daarnaast gaat er een deel van de opbrengst naar nieuw spelmateriaal voor op ons terrein.

 

Hoe ?

Alle jeugdteams zullen binnenkort de verkoopboekjes ontvangen. De verkoop “huis aan huis” start op zaterdag 14 september!
De uiterste inleverdatum is
zaterdag 26 oktober.

 

Prijzen

Kopers van een lot maken kans op een hoofdprijs van € 100.000, de 2e prijs is een VW Up en daarnaast zijn er nog honderden andere prijzen te winnen. De trekking uitslag is bekend op 12 december 2019 (zie www.clubactie.nl).

Verkoop jij 20 loten of meer? Dan ontvang je een aantal korting cheques. Voor de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. Ga hiervoor naar https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd .

Als extra stimulans ontvangen jeugdleden € 0,40 per verkocht lot. De beste lotenverkopers van Rood-Wit winnen: 1e prijs € 25,00 2e prijs € 20,00 en 3e prijs € 15,00. Het team dat de meeste loten verkoopt wint patat en drinken.

 

Superlot

Dit jaar is het wederom mogelijk om een “SUPERLOT” aan te schaffen. Het SUPERLOT staat gelijk aan 50 reguliere loten van 3 euro, waarvan dus 80% (is 120 euro) naar de club gaat!

Voor SUPERLOTEN is er een aparte trekking met kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest ter waarde van 5.000 euro. Ideaal voor sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij Rood-Wit.

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

 

 

Marjan Hartman

Agenda Rood-wit `58
  • Geen evenementen
Hoofdsponsoren
Clubsponsoren
Subsponsoren
Cosponsoren
Sponsor Kliks