Nieuwjaarsbericht van 5 januari.

Welkom leden, vrijwilligers en sponsors.

Mooi om zo samen het jaar af te sluiten en te beginnen aan een nieuw 2019

 .

Even terugkijkend op 2018

Het voetbal : complimenten voor leiders, scheidsrechtercommissie en Jan van de Berg. De ene keer bijna alle jeugd thuis en de week er op lege velden. Hopelijk in 2019 beter.

Op de ranglijst staat het eerste elftal er niet gunstig op, maar we zijn nog niet eens op de helft. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Het is echt in het belang van de hele vereniging dat ons vlaggenschip in de derde klasse blijft.

 .

In de jeugd is een mooi initiatief gestart door Jan van Soest. Een 20-tal ondernemers ondersteunen hierbij de ontwikkeling van de jeugd. Onze toekomst waar we zuinig op moeten zijn. Goede actie Jan.

 .

De sponsorcommissie is uitgebreid en duidelijk actief bij Rood-Wit, daar gaan we dit jaar zeker wat van merken.

Hier tegenover staat dan weer het fenomeen “de clubgids” wat dit jaar eigenlijk de mist ingaat. Hier hebben jullie op de site over kunnen lezen. Gelukkig heeft Meta aangeboden om met de volgende gids te helpen.

 .

Bijna als laatste kijk ik naar de Penningmeester : Voor hem weer een druk jaar om alle inkomsten en uitgaven af te stemmen. De financiële details hebben jullie op de Algemene Ledenvergadering kunnen horen. En ook op de site kunnen lezen. De kosten blijven stijgen en hopelijk hebben we door wat maatregelen hier ook de inkomsten op af kunnen stemmen.

.

Als laatste waren er nog 10 jubilarissen, 25 jaar lid van Rood-Wit.  bij de ALV hadden we de jubilarissen van 40,50 en 60 jaar gehad, dus nu mooi tijd om dit te doen met de nieuwjaarsreceptie.  De volgende leden waren 25 jaar lid.

.

.

Reinard van Steeg, Gert van der Haar, Arjen Vermeer, Peter van Ommen, Jaco de Ruiter, Jannie Kamphuis, Herman Posthouwer, Vincent van Beek, Ruth Dekker, Tim van den Berg, Gert Dekker en Rene van Hierden.

.