NOODOPROEP!!

Zoals iedereen op de foto’s kan zien, zijn onze velden enorm aangetast door de natuur. Er zitten engerlingen (larven van kevers) in de grond, wat kraaien en eksters aantrekt. Zij vinden deze larven heerlijk en wroeten hiermee onze grasvelden kapot.

 

De situatie is ondertussen zo, dat de velden zo goed als onbespeelbaar zijn. Dit betekent concreet dat wij wellicht genoodzaakt zullen zijn om op zoek te gaan naar andere locaties om onze wedstrijden te spelen.

 

U zult begrijpen dat wij proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Helaas kost dit enorm veel geld. Immers, de velden moeten bewerkt worden, zodat volgend jaar de engerlingen niet weer in de bodem zitten. Daarnaast zullen er blokzoden gras gelegd moeten worden op de open stukken.

 

Alles bij elkaar zal dit minimaal € 3.000,- gaan kosten. Een bedrag dat wij, gezien de onvoorziene omstandigheden, simpelweg niet hebben. Daarnaast betekent het spelen op andere locaties dat de kantine opbrengsten drastisch zullen dalen, waardoor we nog een extra financiële klap zullen krijgen.

 

Daarom willen wij u langs deze weg vragen of u ons financieel zou kunnen/willen helpen.

Alle kleine beetjes helpen…….

 

U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN nummer NL 53 RABO 0354 2584 27 t.n.v. Rood-Wit ’58 o.v.v. “herstel grasvelden”.

 

Wij zijn u bij voorbaat enorm dankbaar!