Pubquiz wederom geslaagd!

 

Gisterenavond vond de speciale editie van de pubquiz plaats, met als doel om geld in te zamelen voor het herstel van de grasvelden.

 

 

 

 

 

Zoals vanouds was de organisatie in handen van Jurgen v.d. Kraats, Tom Weller, Harry v.d. Brink en Jeroen v.d. Brink. Deze heren hadden ook dit jaar alles weer tot in de puntjes geregeld, hartelijk dank daarvoor. Ook de dames die de bardienst draaiden enorm bedankt, iedereen werd perfect voorzien van een natje en een droogje.

 

Met zo’n 30 deelnemende teams was de kantine tot de nok gevuld. Na een negental rondes met allerlei vragen kon de eindklassering worden opgemaakt en bleken sommige teams een hogere rekening bij de bar te hebben dan verzamelde punten bij de quiz. En dat was nu precies het doel van de avond, grote klasse!

 

Uiteindelijk bleef er een top drie over, die dicht bij elkaar eindigden. Op de derde plaats eindigde het team dat vorig jaar met de overwinning aan de haal ging: Laura, Kelly, Marielle en “de wandelende encyclopedie”. De tweede plaats was ook dit jaar weer voor het team van “de Huifkar”. En op de eerste plek  het team van Jeffrey, Daniël, Johan en Marijn. Elk jaar draaien zij bovenin mee en dit keer dus op nummer 1. Van harte gefeliciteerd!

 

Namens Rood-Wit’58 willen we de organisatie nogmaals bedanken voor deze speciaal ingelaste pubquiz. Echt top!

 

De organisatie met v.l.n.r. Harry, DJ Tom, Jurgen en Jeroen

 

 

Het winnende team met v.l.n.r. Jeffrey, Daniël, Johan en Marijn