Rood-Wit meiden onder de 15 ongeslagen kampioen

Van hoever kan een team komen en dan dit presteren? Twee jaar geleden was het meisjesteam onder de 15 jaar bijna opgegeven. De spirit was eruit en er waren te weinig spelers. Na veelvuldig overleg is er toch besloten om de schouders er met z’n allen onder te zetten. En met resultaat. Team MO15 is ongeslagen kampioen geworden van de najaarscompetitie. Het is nog niet eerder  voorgekomen dat een meisjesteam van voetbalclub Rood-Wit ‘58 kampioen werd. Maar afgelopen zaterdag gebeurde het dan toch.

Twee weken geleden werd koploper Stroe met 3-1 verslagen en afgelopen zaterdag werd de nummer drie van de lijst, Albatros uit Uchgelen, uitgeschakeld. De eerste helft was nog zeer spannend, Rood-Wit moest winnen of gelijk spelen, maar ging de rust in met een kleine voorsprong. De tweede helft hadden de meiden van Rood-Wit hun vertrouwen herwonnen, en klommen gestaag naar een eindstand van 9-3. Het kampioenschap was een feit.

Rood-Wit heeft inmiddels twee meidenteams. Wil jij ervaren of voetballen iets voor jou is, kom dan na de winterstop gerust eens kijken of doe vrijblijvend mee met de gezellige maar professionele trainingen.

.

.