Update velden Rood-wit`58

Even een laatste update van de werkzaamheden op “Sportpark De Eendracht”, zodat ook de mensen op vakantie kunnen zien hoe de situatie van de voetbalvelden van Rood-Wit ’58 momenteel is. En ik denk dat iedereen bij het zien van de eerste foto al gelijk een glimlach op het gezicht zal krijgen, want het ziet er allemaal al weer prachtig uit. Het kunstgrasveld ligt er al weer helemaal in,  de doelen staan weer op hun plaats, en de doelnetten hangen er zelfs nog mooier in nu er mooie palen in de omheining tussen zijn gezet waardoor de netten prachtig strak  in het doel hangen.

Vervolgens is het miniveldje onderhanden genomen. Ook voor onze toppertjes is alles weer vernieuwd. Een nieuwe mat en nieuwe kindvriendelijke groene korrels. Het is prachtig om te zien met hoeveel passie en vreugde ook op dit veldje onze jongste generatie zich heerlijk kan uitleven.  

Ook de natuurgrasvelden zijn inmiddels onder handen genomen door ’t Wencob, onze nieuwe groot onderhoud uitvoerder. Het weer is wat minder gunstig voor het nieuw ingezaaide gras zodat we dagelijks 6 uur de sproeiers er op hebben gezet om de velden een beetje vochtig te houden. Vrijdag bleek dat er een vijftal pop-up sproeiers niet rond draaiden, dus zijn we snel op zoek gegaan naar andere sproeiers om dit probleem weer op te kunnen lossen. En natuurlijk was de Rood-Wit onderhoudsploeg, onze vrijwilligers groep die zonder dat iedereen dat weet en zonder dat iedereen dat ziet altijd bezig is om de accommodatie up-to-date te maken en te houden, weer aanwezig om alle kapotte sproeikoppen uit te graven en te vervangen voor nieuwe sproeiers.

Tot zo ver…. Iedereen een goede vakantie en tot volgende maand……

 

 

 

Teun Bloemendaal