Roodwitter gaat fietsen op Alp du zes

 

Love Life, Fight Cancer Een klasgenootje, je vriendin, je levensmaatje, je moeder of je vader, een oma, een vriend van een vriend, patiënt, overlever of overledene. Iedereen kent iemand die te maken heeft met kanker. De leden van Team Vanessa fietsen de Alpe d’Huzes elk met een eigen reden: Als je al deze redenen bij elkaar neemt, heb je een brok aan motivatie en inspiratie.

 

 

Hier een kleine greep uit de motivatiebak: 

  • ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden; 
  • ter inspiratie van de mensen die nu aan het strijden zijn, onmacht omzetten in kracht; 
  • voor de toekomst van onze kinderen; 
  • een signaal naar vrienden en bekenden met kanker dat ze er niet alleen voor staan; 
  • mensen helpen, inspireren of bewust maken. Dit geeft ons kracht, hiermee geef je elkaar kracht. 

 

Eén punt staat in die ene week voor ons voorop: ‘saamhorigheid en verbondenheid’. Samen met elkaar gaan voor één doel: niet opgeven en onze grenzen verleggen, voor jezelf maar vooral ook voor anderen. Hoe mooi is dat, om hierbij te zijn voor je dierbaren en voor anderen! Met deze bak aan motivatie doen wij 7 juni mee aan de Alpe d’Huzes. Of we één, twee of zes keer de Alpe d’Huez op gaan, we gaan voor hetzelfde doel: geld inzamelen in de strijd tegen kanker zodat er in de toekomst niemand meer dood gaat aan kanker. Voor ons is op 7 juni 2018 opgeven geen optie, help ons zoveel mogelijk geld in te zamelen en geef! Ga naar onze teampagina’s:

  • https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessa 
  • https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessaii

en klik op de button ‘steun ons’. Je kunt ook doneren in de donatiebox op de bar in de kantine van Rood-Wit.

 

Wil je als sponsor je steentje bijdragen? Er zijn veel mogelijkheden. Je logo op het koersshirt, logo op koersbroek, logo op de website opgevenisgeenoptie.nl, banner op de website opgevenisgeenoptie, tien banners in één bocht tijdens de koersdag. Vraag een deelnemer van Team Vanessa naar de mogelijkheden of stuur een email naar lovelifefightcancerputten@gmail.com, we helpen je graag verder.

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Namens Team Vanessa,

 

Michel Alberts

Trainer JO9-2