Hoofdbestuur

Het bestuur heet u van harte welkom op de website van:

 

 

sv Rood-Wit ’58
Sportco

 

mplex “De Eendracht”
aan de Bato’sweg 11b te Putten (Gld)

Hoofdbestuur

Welkom op de pagina van het hoofdbestuur. Ons hoofdbestuur houdt zich bezig met het reilen en zeilen van onze vereniging. Ons bestuur bestaat uit een vijftal personen die diverse functies uitvoeren waaronder admi

 

nistratieve, registrerende en besturende taken. Als u met ons in contact wilt komen vindt u op deze pagina onze contactgegevens.

Doelstelling is om onze gezonde vereniging in goede banen te leiden. Het hoofdbestuur bestaat uit een dagelijks bestuur: Voorzitter, penningmeester en secretaris. Daarbij zijn er nog 3 bestuursleden. Samen zorgen wij dat de dagelijkse noodzakelijke werkzaamheden uitgevoerd en gecoördineerd worden.

Om onze taken juist te blijven uitvoeren zijn wij altijd op zoek naar aanvulling in ons bestuur voor de diverse vacante functies.

Functie Naam E-mail
Voorzitter Vacant Vacant
Secretaris Hermien Schoonbeek hermienschoonbeek68@gmail.com
1e Penningmeester Martin Willemsen mwillemsen1982@gmail.com
Commerciële zaken René van Hemel rvanhemel@gmail.com
Accommodatie beheer Evert Stoffelsen e.stoffelsen@live.nl
2e Penningmeester Johan Mulder johan@gulikerputten.nl
Voetbaltechnische zaken Rob Doppenberg robdoppenberg@hotmail.com
Algemene zaken Jurgen v.d. Kraats jurgenkraats@hotmail.com
     
   

 

     

Sponsorcommissie

Onze sponsorcommissie is het aanspreekpunt als u uw (bedrijfs-)naam aan onze club wilt verbinden. Van shirtsponsoring en reclameborden tot projectsponsoring. Voor de mogelijkheden en diverse sponsorpakketten verwijzen wij u graag door naar onze sponsorpagina.

 

 

Kledingcommissie

Om onze jeugd wekelijks weer in mooie trainingspakken en strakke tenues te kunnen laten voetballen worden wij geholpen door de kledingcommissie. Zij zijn verantwoordelijk voor alle door de vereniging ter beschikking gestelde kleding van aanschaf tot reparaties.
Ook zijn zij de commissie waar je terecht kunt indien je jouw (bedrijfs)naam wilt verbinden aan onze club middels het sponsoren van wedstrijdkleding en/of tassen.
De kledingcommissie bestaat uit: Ina Klaster (inaklaster@hotmail.com/0613448040) en Ramona Cassee (rwkleding@gmail/0646157313).
Ina en Ramona doen dit samen; Ina is meer verantwoordelijk voor de nieuwe kleding (sponsoring) en Ramona voor de bestaande kleding.
Neem gerust contact op bij vragen, of schiet ze aan als u ze bij Rood-Wit ziet lopen!

 

Zoekt u andere contactgegevens? Mogelijk vindt u deze bij contact/route.

Agenda Rood-wit `58
  • Geen evenementen
Hoofdsponsoren
Clubsponsoren
Subsponsoren
Cosponsoren
Sponsor Kliks