Inkomsten afkomstig vanuit sponsoring nemen binnen sportverenigingen een steeds belangrijkere rol in.
Dit vanwege strengere wet- en regelgeving door de overheid, waardoor er minder subsidies worden toegekend.
Hierdoor wordt vanuit verenigingen, waaronder ook Rood-Wit verwacht eigen initiatieven te ondernemen om zo extra financiële middelen te werven.
Door het aanbieden van diverse sponsormogelijkheden aan ondernemers om hun bedrijf te promoten kan Rood-Wit voetbalsport blijven aanbieden voor een betaalbare contributie. Rood-Wit is dan ook altijd op zoek naar NIEUWE sponsors.

Voor u als ondernemer biedt sponsoring binnen onze vereniging de uitgelezen mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Ook laat u hiermee uw maatschappelijke betrokkenheid zien.

Wat heeft Rood-Wit u als sponsor te bieden?

Wanneer u zich als sponsor verbindt aan Rood-Wit, bindt u zich aan een vereniging die de volgende normen en waarden ook naar buiten toe uitdraagt:

  • Sportiviteit: boven alles kiest Rood-Wit voor sportiviteit binnen de vereniging
  • Zelfwerkzaamheid: al sinds de oprichting staat Rood-Wit bekend als een vereniging waar de zelfwerkzaamheid hoog is. Zonder al deze vrijwilligers zou er bij Rood-Wit niet gevoetbald kunnen worden
  • Maatschappelijk betrokkenheid: naast het sportief bezig zijn met een bal proberen we ook normen en waarden mee te geven in de omgang met elkaar.

Als vereniging biedt Rood-Wit u een breed aanbod aan sponsormogelijkheden.
Het meest in het oog springend zijn de sponsorpakketten.
Daarnaast biedt Rood-Wit nog tal van losse sponsormogelijkheden.
 
De sponsormogelijkheden binnen onze vereniging zijn:

Wilt u uw bedrijf promoten en daarmee ook onze vereniging steunen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw wensen te bespreken.

Klik op de button, als u wilt sponsoren of een sponsor weet.

Wij hopen van harte u als sponsor van Rood-Wit ’58 te mogen begroeten!