Jeugdbestuur

 

Welkom op de pagina van het jeugdbestuur van Rood-Wit ’58.  Ons jeugdbestuur houdt zich bezig met de jeugd van onze vereniging.  Ons bestuur bestaat uit zes personen die diverse functies uitvoeren waaronder administratieve, registrerende en besturende taken. Als u met ons in contact wilt komen vindt u op deze pagina de benodigde contactgegevens.

 

 

 

Naast de reguliere taken heeft het jeugdbestuur recent een jeugdcoördinator aangesteld die zich op het technische vlak gaat bezig houden met opleiding, ontwikkeling en aansturen van jeugd. Onze jeugdcoördinator gaat zich bezig houden met de ondersteuning van trainers en ontwikkeling van onze leden door het aanreiken van informatie en oefenstoffen. Door de focus op specifieke voetbalaspecten te leggen kunnen wij de jeugd een mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen. Door een goede basis te leggen verwachten wij onze jeugdteams naar een hoger niveau te tillen aansluitend aan de doelstellingen van onze vereniging.

 

FunctieNaamTelefoonnummerE-Mail
Voorzitter
Technische zakenArie den Herder
Technische Zaken /
Algemene Zaken
Tristan Stoffer06 - 21492497tristanstoffer@hotmail.com
Wedstrijdsecretaris O13-O19Martijn Kieft06-43217194 martijnkieft@hotmail.com
Wedstrijdsecretaris O9 - O11Bert Vastenburg roodwit58jeugd@gmail.com
KledingIna Klaster06 - 13448040inaklaster@hotmail.com

 

Technische zaken jeugd

De technische commissie van de jeugd heeft een technisch beleidsplan gemaakt voor de jeugd. Hier wordt het beleid beschreven voor alle jeugdspelers. Aan de hand van dit formulier kunnen ouders en spelers zien wat voor gedachten er zit achter het soort training en begeleiding van de jeugd.

Klik hier voor het Beleidsplan.

 

Activiteiten commissie

Om als jeugdbestuur niet enkel de focus op het voetbaltechnische vlak te leggen worden wij ondersteund door de activiteitencommissie. Zij organiseren voetbalgerelateerde activiteiten maar ook vooral diverse andere activiteiten voor onze jeugd die in het teken staan van plezier en het team.

Met onderstaande gegeven kunt u in contact komen met de activiteitencommissie.

Hermien Schoonbeek      : 06 – 13109464  Jeugdbestuur.roodwit58@gmail.com

 

Kleding Commissie

Om onze jeugd wekelijks weer in mooie trainingspakken en strakke tenues te kunnen laten voetballen worden wij geholpen door de kledingcommissie. Zij zijn verantwoordelijk voor alle door de vereniging ter beschikking gestelde kleding van aanschaf tot reparaties. Ook zijn zij de commissie waar je terecht kan indien je jouw (bedrijfs-)naam wilt verbinden aan onze club middels het sponsoren van wedstrijdkleding en/of tassen.

rwkleding@gmail.com

Zoekt u andere contactgegevens? Mogelijk vindt u deze bij contact/route.

Agenda Rood-wit `58
  • Geen evenementen
Hoofdsponsoren
Clubsponsoren
Subsponsoren
Cosponsoren
Sponsor Kliks