Vele handen maken licht werk

Binnen Rood-wit, hebben wij het geluk dat er ontzettend veel leuke en actieve betrokken leden en ouders zijn. Zeker bij de jongere jeugd is er altijd wel iemand te vinden die wil helpen.

Daarnaast zijn ook de jongens uit de verschillende selecties 1ste, 2de en JO19-1 betrokken bij de club en dragen hun steentje bij. Zo leveren deze elftallen bij toebeurt scheidsrechters voor onze JO10, JO11 en JO12 elftallen.

Bij de JO8 en JO9 gebeurt dit onder leiding van ouders die zelf ook de nodige voetbal ervaring hebben.

Daarnaast hebben we een groep van een aantal vaste scheidsrechters die elke zaterdag hun wedstrijd fluiten. De ene groep vast bij een elftal, de andere bij toebeurten wisselend. Zo krijgen we het elke keer weer voor elkaar om alle jeugd onder professionele begeleiding te laten voetballen.

Deze laatste groep, fluit op een groot veld een 11 tegen 11 wedstrijden, deze groep heeft dringend uitbreiding nodig, omdat we meer wedstrijden op het grote veld krijgen en omdat door blessures en andere taken binnen de vereniging deze poule wat klein is geworden. Daardoor is het regelmatig puzzelen om vooral de wat jongere elftallen, zoals onze JO14-2 en onze MO15-1 te voorzien van een scheidsrechter. Daarom onze oproep.

Scheidsrechters meld je aan!

Hoe meer aanmeldingen er komen, hoe makkelijker het is om ons programma rond te krijgen. Ook wensen, zoals maximaal 1x per maand, of het liefst ’s middags mag je aangeven, want hoe meer mensen hoe lichter de Job.

Meld je aan via jeugdbestuur@roodwit-putten.nl of bel ons 06-57553415 (Jan van de Ruitenbeek)

Lijkt het je wel leuk, maar heb je nog geen enkele of te weinig ervaring, dan bieden wij je graag een cursus aan. Dat mag trouwens ook als je het gewoon weer eens leuk vindt om je kennis op te frissen.