Rood Wit ’58 is als club zeer blij als er initiatieven zijn voor het sponsoren van een team. Dit kan geïnitieerd worden door een officiële sponsor, of door het team zelf. Wij hebben als doel om zoveel mogelijk uniformiteit op het gebied van team-kleding te krijgen en er met elkaar voor te zorgen dat alle teams van Rood Wit ‘58 representatief zijn. Zonder de hulp van sponsoren is dat niet zomaar mogelijk. Wij zijn de sponsors daar dan ook altijd zeer dankbaar voor!

De kledingcommissie van Rood Wit ‘58 heeft in samenwerking met Sport-Inn Putten prachtige sponsorpakketten samengesteld met teamkleding. Tevens is er voor het bedrukken van de kleding, mede voor de uniformiteit, gekozen dat alle bedrukkingen verzorgd worden door Sport-Inn.

In onderstaand overzichten vind u een aantal mogelijkheden tot teamsponsoring.

Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden voor sponsoring in de vorm van inloopshirts, vrijetijdsshirts of leiders-/ trainersjassen

De genoemde prijzen zijn indicaties en kunnen variëren. Dit heeft te maken met de maatindeling, het aantal spelers, keuze welke tas en meer-kleuren logo. Graag bieden we u een offerte op maat aan.

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot de sponsorpakketten of wilt u een team sponsoren, neem dan contact op met Ina Klaster: inaklaster@hotmail.com.

Sponsoring 11-tallen O13 en ouder

Sponsoring 7-tallen O7 t/m O12