Hoofdbestuur

 

Het bestuur heet u van harte welkom op de website van:

sv Rood-Wit ’58
Sportcomplex “De Eendracht”
aan de Bato’sweg 11b te Putten (Gld)

Hoofdbestuur

Welkom op de pagina van het hoofdbestuur. Ons hoofdbestuur houdt zich bezig met het reilen en zeilen van onze vereniging. Ons bestuur bestaat uit een zestal personen die diverse functies uitvoeren waaronder administratieve, registrerende en besturende taken. Als u met ons in contact wilt komen vindt u op deze pagina onze contactgegevens.

Doelstelling is om onze gezonde vereniging in goede banen te leiden. Het hoofdbestuur bestaat uit een dagelijks bestuur: Voorzitter, penningmeester en secretaris. Daarbij zijn er nog 3 bestuursleden. Tesamen zorgen wij dat de dagelijkse noodzakelijke werkzaameden uitgevoerd cq gecoordineerd worden.

Om onze taken juist te blijven uitvoeren zijn wij altijd op zoek naar aanvulling in ons bestuur voor de diverse vacante functies.

Functie Naam E-mail
Voorzitter Gerard van de Kamp g.j.kamp1970@kpnmail.nl
Secretaris Hermien Schoonbeek hermienschoonbeek68@gmail.com
Penningmeester Martin Willemsen mwillemsen1982@gmail.com
Commerciële zaken vacant vacant
Accommodatiebeheer vacant vacant
Voetbaltechnische zaken    
Kantine zaken Aalt van Sligtenhorst avansligtenhorst@gmail.com
Jeugdzaken Vacant Vacant
Algemene zaken Jeffrey Willemsen jjcwillemsen@hotmail.com

 

Technische commissie    
     

Sponsorcommissie

Onze sponsorcommissie is het aanspreekpunt als u uw (bedrijfs-)naam aan onze club wilt verbinden. Van shirtsponsoring en reclameborden tot projectsponsoring. Voor de mogelijkheden en diverse sponsorpakketten verwijzen wij u graag door naar onze sponsorpagina.

Kledingcommissie

Om onze teams wekelijks weer in mooie pakken en strakke tenues te laten voetballen worden wij geholpen door de kledingcommissie. Zij zijn verantwoordelijk voor alle door de vereniging ter beschikking gestelde kleding van aanschaf tot reparaties. Ook zijn zij de commissie waar je terecht kan indien je, je (bedrijfs-)naam wilt verbinden aan onze club middels het sponsoren van wedstrijdkleding.

rwkleding@gmail.com

Zoekt u andere contactgegevens? Mogelijk vindt u deze bij contact/route.

Hoofdsponsoren
Clubsponsoren
Subsponsoren
Cosponsoren
Sponsor Kliks