Rood-Wit ’58,

een bruisende vereniging, waar altijd iets te doen is.

En dit bedoelen we dus letterlijk. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles reilt en zeilt bij Rood-Wit. Dat de kinderen training krijgen, dat er een scheidsrechter is en dat het terrein mooi en schoon is. En zo zijn er nog veel zaken op te noemen, welke allemaal gerealiseerd worden door vrijwilligers.

  • Wilt u ook een onderdeel zijn van dit vrijwilligersteam ? 
  • Wilt u ook een bijdrage leveren om alles lekker te laten lopen? 
  • Wilt u ook af en toe een paar uurtjes bijdragen, samen met de andere enthousiastelingen ?

Hieronder staat een aantal taken, met daarbij kort aangegeven wat de functie inhoudt. Past 1 van die taken bij jou. Neem contact met ons op.

Scheidsrechters en wedstrijdbegeleiders

We zijn voor de zaterdagen nog op zoeken naar mensen die af en toe een wedstrijd willen fluiten of begeleiden, zoals we dat tegenwoordig noemen bij de Onder 9. We hebben een aantal zeer trouwe mannen, waar we elke zaterdag een beroep op kunnen doen, sommige zelfs wel vaker per dag, maar ook voor hen zou een dagje vrij helemaal niet verkeerd zijn. Daarnaast is het voor onze scheidsrechterscoördinator elke week weer puzzelen om het rond te krijgen. Als scheidsrechter en wedstrijd begeleider zorg je ervoor dat de wedstrijd goed verloopt. Als je nog geen ervaring hebt, helpen we je graag op weg en ook zijn we weer aan het kijken of we een cursus kunnen organiseren voor mensen die belangstelling hebben.

Leden voor Commissie

Onze sponsorcommissie bestaat uit 2 personen. Wilt u iets voor de club betekenen en een paar uur per maand in de club steken. U bent van harte welkom, voor informatie graag een mailtje naar info@roodwit-putten.nl

Jeugdtrainers en jeugdleiders.

Voor het nieuwe seizoen zijn er altijd mensen nodig. Vaak worden de gaten opgevuld door goedwillende ouders. Maar enthousiaste mensen die training of leiding willen geven aan jeugdteams zijn altijd van harte welkom.

Hulp voor de kledingcommissie. 

Wie is er handig met naald en draad en/of naaimachine, en draait haar/zijn hand niet om voor andere kleding aanverwante zaken??

De kledingcommissie is op zoek naar mensen die kunnen helpen bij kleding reparaties, bijvoorbeeld ritsen vervangen, tassen reparaties/reiniging, uitzoeken kleding, opruimen berging. enzovoort.

Hulp voor de werkploeg. 

Elke dinsdag en vrijdagmorgen komt er een aantal mannen bij elkaar om ons terrein netjes te houden. Kleine klusjes, grote klussen, daarna ziet het er weer prachtig uit. En op de vrijdag worden er lijnen getrokken. Deze gezellige ploeg (koffie, balletje en een praatje) kan best nog een paar helpende handen gebruiken.

Neem eens contact op met Gijs Kamphuis of stuur een mailtje naar info@roodwit-putten.nl, dan kun je meer informatie krijgen.

Staat u ideale vrijwilligersjob er niet bij, maar wilt u wel graag wat doen, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@roodwit-putten.nl of eens een babbeltje komen maken op zaterdag.