1e Van Hemelvaartstoernooi groot succes!

‘Nu al? Het is nog zo gezellig!

Toen de muziek om 21:00 uitging, waren er nog ruim 250 enthousiaste feestgangers aanwezig. Iedereen genoot nog volop en de vraag ‘volgend jaar weer, toch?’ werd meerdere keren gesteld. Toch wel het ultieme bewijs dat het een zeer geslaagde dag was.

Grote mix aan deelnemende teams

Om 12:00 klonk het eerste fluitsignaal en begonnen de eerste wedstrijden. In 4 poules streden er zeventien teams om de felbegeerde schaal. Twee damesteams, team ‘Old Heroes’, bedrijventeams en meerdere vriendenteams. Meer divers dan dit krijg je het niet. De nummers 1 en 2 van de poule gingen door naar de kwartfinales en de nummers 3 & 4 speelden onderling nog een penaltycompetitie. Er werd hard gestreden, maar vooral volop genoten. Om 16:30 stonden uiteindelijk de teams van Actief Putten en Rood-Wit ’58 3 in de finale. Een spannende strijd waar penalty’s de beslissing brengen. In deze zenuwslopende penaltyserie bleek het team van Actief Putten net iets koelbloediger. En zo gingen zij aan de haal met de schaal.

Kiki(7) ‘Het was echt een super leuke dag!’

Vol enthousiasme verteld Kiki hoe zij de dag heeft beleefd: ‘Ik mocht me laten schminken en heb lekker 2 suikerspinnen gegeten. Ik heb ook heel lang op het springkussen gespeeld en mocht daarna zelfs nog een patatje eten!’ Tijdens het toernooi was er namelijk al meer dan genoeg te doen voor de vele aanwezige kinderen. Er stond een groot springkussen en een opblaasbare pannakooi. Ook kon iedereen zich laten schminken en werden er suikerspinnen uitgedeeld. En voor dit alles hoefde er helemaal niets betaald te worden. Niet alleen dat was gratis trouwens; in de kantine kon er de hele dag door patat, frikandellen en kroketten worden gehaald. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de sponsors van dit toernooi Gijsbertsen BV, Maatt en Workz.

Dennis van Velsen en HY&T

Na afloop van het toernooi werd het één groot feest. Er konden, ook weer gratis, broodjes hamburgers en broodjes shoarma worden gehaald en om 17:15 barstte het feest echt los toen Dennis van Velsen begon aan zijn repertoire. Naast zijn eigen hits zong hij ook bekende meezingers als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Hierna nam het talentvolle duo HY&T de muziek over en zij wisten de sfeer er tot aan het einde in te houden.

Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is en perfect past bij Rood-Wit’58: Niet de grootste, wél de gezelligste!

Kersvers erelid Teun was er uiteraard ook bij voor schitterende foto’s:

https://photos.app.goo.gl/7qyMvbt4cqM4gRwA6