20180922 Jack Hage Dienstverlening sponsort de Dames

Nadat de vaste sponsor van de dames aangegeven had, niet te willen verlengen, was het even zoeken naar een nieuwe sponsor. Mede dankzij de oplettendheid van de dames zelf vonden ze de sponsor Jack Hage Dienstverlening. Jack draagt onze vereniging een warm hart toe, mede omdat zijn dochter Vera ook in dit team voetbalt. Het damesteam is op dit moment goed bezet en naast een goede leider en trainer, hebben ze nu ook weer prachtige nieuwe shirts. Ook nu weer geregeld door de kledingcommissie. De veelzijdige Jack Hage is naast het schilderwerk, tegelstudio en zijn gedichten ook druk met een stuk dienstverlening. Op zijn site www.jackhage.nl staat : In principe kunnen wij uw gehele pand en al uw onroerend goed in de juiste conditie houden. Zowel binnen als buiten. En daar hebben wij alle vertrouwen in !

Namens Rood-Wit werd Jack bedankt voor zijn bijdrage en met een presentje en een mooie bos bloemen ging hij met de dames op de foto :

.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”85″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]