Actie van onze sponsor Sportcentrum Rinjani

 

Sinds afgelopen seizoen is Sportcentrum Rinjani sponsor van onze voetbalclub en hangt hun reclamebord langs ons hoofdveld. Namens Rood-Wit willen we Rinjani bedanken voor hun steun en andersom kunnen zij in deze tijden ook zeker een steuntje in de rug gebruiken.

 

Sharon van Eijden, de moeder van onze 1e elftal speler Tom en werkzaam bij Rinjani, heeft zodoende een actie op touw gezet. Hieronder lees je meer over deze actie:

 

Sharon: “Een nadeel van het niet kunnen uitoefenen van je sport is dat je thuis blijft en in sommige gevallen een alternatief zoekt in het buiten sporten (hardlopen ed.). Zodra alles weer op start hebben de leden minder conditie, spierkracht en zijn ze minder fit. En wat we van de vorige lockdown hebben gezien komen er veel blessures zodra er weer gesport mag worden. En dat is iets wat we met zijn allen uiteraard willen voorkomen.

 

Daarom hebben we vanuit sportcentrum Rinjani aanbieding gemaakt voor jullie leden zodat ze kunnen blijven bewegen en zodra het weer kan zij fit bij de vereniging kunnen verder gaan. Een aanbod voor 2 maanden sporten (kan opgegeven worden tot eind november) waarbij ze deze maanden onbeperkt kunnen sporten voor € 30,00 per maand. En zodra we de verbouwing en transformatie naar Fitpower 24/7 Putten achter de rug hebben, krijgen ze 2 maanden onbeperkt sporten cadeau!! (ter waarde van €140,-)”

 

Download hier de flyer met de exacte voorwaarden: