Bosloop & nieuwjaarsreceptie; een gezellige start van 2024

Dit jaar werd op zaterdag 6 januari jl. alweer de 2e editie van de traditionele bosloop gehouden die vorig jaar in ere was hersteld door Arjan Kieft en zijn hulptroepen.

Zo’n 85 Roodwitters, jong en oud, liepen over de verschillende parcours. De Toppertjes liepen (2x) 1 Kilometer (Km), de jongere jeugd de 3 Km en de rest liep 5 Km.

Gezien de dagenlange regen waren we bang dat de bosloop een echte “mudrun” zou worden maar gelukkig was het weer afgelopen zaterdag de Roodwitters goed gezind.

Na de bosloop was het tijd voor de overheerlijke erwtensoep van Slagerij Tomassen

en stond er een Foodtruck met heerlijke Poffertjes.

Ook ontvingen de lopers een tegoedbon voor een unieke nekwarmer in Rood-Wit stijl.

Bij deze willen we ook weer Cor Vliek van de firma Vliek Machineverhuur heel hartelijk bedanken voor het kosteloos leveren van de aggregaat, want zonder deze aggregaat konden we geen poffertjes bakken/eten! Super bedankt voor deze sponsoring!

http://www.vliekmachineverhuur.nl

Na de bosloop werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. De kantine vulde zich rond 15.30 uur al snel met vele Roodwitters. Namens het Hoofdbestuur gaf Evert Stoffelsen een terug- en vooruitblik en bedankte hij de organisatie Bosloop voor het regelen van dit evenement. Als afsluiting van zijn speech proosten we met elkaar op een gezond en sportief 2024! Kortom: een sportief en gezellige start van 2024!

Hieronder een aantal foto’s van de Bosloop, gemaakt door Anna Vis.

https://we.tl/t-KVSUbcqfbI