Corona maatregelen vanaf 28-11-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van jl. vrijdag is duidelijk geworden dat dat de komende drie weken, vanaf 28 november, sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht moeten zijn.

Dit heeft voor Rood-Wit ’58 als direct gevolg dat alle trainingen vanaf vandaag niet door mogen gaan. Ook wedstrijden in dit tijdsblok zijn afgelast!

Voor de jeugd wordt er op dit moment onderzocht of het mogelijk is om op een veilige manier en met in acht name van alle maatregelen een vorm van trainen overdag vóór 17:00 uur mogelijk te maken. Nadere berichtgeving hierover volgt nog.

Welke gevolgen dit besluit heeft voor de voortgang van de jeugd- en senioren competitie tot aan de winterstop is op dit moment nog niet bekend en we wachten verdere berichtgeving van de KNVB hierover af.

Voor het overige blijven onderstaande regels van kracht:

  • Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Alleen de voetballers, scheidsrechters, trainers, leiders, vrijwilligers (die uit hoofde van hun functie aanwezig zijn) en noodzakelijke rij-ouders hebben toegang tot het sportpark.
  • De kantine is doordeweeks gesloten en zal op zaterdag geopend zijn voor voetballers en vrijwilligers, die uit hoofde van hun functie aanwezig zijn op het sportpark. 
  • Personen van 18 jaar en ouder dienen in het bezit te zijn van geldige CTB voor toegang tot kleedkamers en kantine.

Wij vragen wederom om uw begrip en verzoeken u dan ook om deze maatregelen te respecteren.

Het Bestuur