Eenvoudige overwinning Rood-Wit

VEENHUIZERVELD Dankzij een uitstekende eerste helft heeft Rood-Wit’58 de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Ede/Victoria eenvoudig met 5-1 gewonnen. Door de vierde achtereenvolgende zege en de nederlaag van concurrent Harskamp heeft de rood-witte formatie uit Veenhuizerveld de tweede positie achter koploper Fortissimo verstevigd.

Op Sportpark De Eendracht begon Rood-Wit’58 met Rodney den Herder in de basis in plaats van Marcel van Nieuwenhuizen en was de wedstrijd na tien minuten al beslist dankzij doelpunten van Gerwin van Nieuwenhuizen uit een rebound en Giovanni Vermeulen op aangeven van Daniel Gerritsen. In de laatste tien minuten voor rust liep het team van trainer Ramazan Pinarbasi uit naar de 4-0 ruststand, opnieuw dankzij treffers van Gerwin van Nieuwenhuizen en Giovanni Vermeulen. In de tweede helft pikte aanvalsleider Jop van Eijden eindelijk ook zijn doelpuntje mee, waarna Ede/Victoria de eindstand op 5-1 bracht.

Bron: Barneveldse Krant