Geflatteerde nederlaag Rood-Wit’58

VEENHUIZERVELD- Op bezoek bij Reaal Dronten heeft Rood-Wit’58 een geflatteerde 4-1 bekernederlaag geleden. Vooral in de eerste helft kreeg de ploeg van trainer Ramazan Pinarbasi via onder meer Marcel van Nieuwenhuizen, debutant Matthijs van Oostende en Rodney den Herder genoeg mogelijkheden om te scoren, maar ging het uiteindelijk met een 1-0 achterstand rusten. Al vroeg in de tweede helft kwam Rood-Wit’58 via een doelpunt van Rodney den Herder na een afgeslagen corner op gelijke hoogte. Doelman Geertjan van Oostende werd tien minuten later via een benutte strafschop voor de tweede keer gepasseerd. In de slotfase liep de vierdeklasser uit Flevoland uit naar de 4-1 eindstand door een goal uit een vrije trap en een eigen doelpunt van invaller Tristan Stoffer.

Trainer Ramazan Pinarbasi: “Het was een geflatteerde nederlaag, wij waren zeker niet minder dan Reaal Dronten en hebben bij vlagen leuke dingen laten zien. Wel gaven wij vandaag de goals te makkelijk weg. Zaterdag spelen wij thuis tegen Zeewolde, een club van een ander kaliber en een interessant meetmoment.”