JO13-1 volledig in ’t nieuw

Zaterdag 20 oktober was het een klein feestje voor de wedstrijd van de JO13-1. Het team kreeg officieel de nieuwe wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen. Ja u leest het goed, de spelers werden volledig in het nieuw gezet door de sponsors Interieurmannen en Probin.

De Interieurmannen uit Putten, voor een droomkeuken  of een compleet nieuw interieur? De interieurmannen maken van elk project iets unieks, gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. De zoon van Wim en Jolanda speelt in dit team en zij vonden het mooi om de tenues de sponsoren. Het resultaat is ook prachtig geworden.

Een mailtje naar Arap-John van Probin leverde de toezegging op om opnieuw de trainingspakken en tassen voor dit team te sponsoren. Probin, een inkooporganisatie voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen.

Een prachtige combinatie, Interieurmannen en Probin, beide bouwen letterlijk en figuurlijk aan de/hun toekomst. We bedanken beide sponsors voor hun bijdrage, want zonder sponsors zouden we de kleding niet zo voor elkaar hebben.