MEGA-Tech ‘Waar jouw carrière in de techniek begint!’

MEGA-Tech is een unieke samenwerking tussen de Puttense bedrijven Meiling, Elegant, Gijsbertsen, Aalten en Workz. Het biedt jou de mogelijkheid om bij de vier technische bedrijven 1 week (uiteraard betaald) mee te werken. Na deze 4 weken gaan we samen om tafel om te kijken waarin jij wil doorgroeien. 

Weet jij niet goed welke baan in de techniek precies bij je past, maar wil je dit wel graag ontdekken? Dan is dit het moment! Maak nu gebruik van de kans om mee te lopen met ervaren collega’s uit verschillende beroepen. Schilder, spuiter, stoffeerder, glaszetter, elektricien, installatiemonteur, beveiligingsmonteur, metselaar en timmerman; werkelijk alles komt voorbij. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar bijvoorbeeld uitvoerder of werkvoorbereider.

Je krijgt de mogelijkheid om mee te kijken bij meerdere bedrijven en veel verschillende werkzaamheden te ervaren. Juist doordat je zoveel verschillende werkzaamheden uitvoert, is de kans groot dat je erachter komt waar je een toekomst in wil opbouwen. Nadat je overal een week hebt meegelopen, gaan we samen om tafel om de keuze te maken. Bovendien bieden we je bij goed functioneren baangarantie. Begint jouw carrière in de techniek bij ons? Kijk dan op www.mega-tech.nl!

Daarnaast kan je ook nog het volgende aangeven:

Ben of ken jij iemand die deze kans graag aangrijpt?  Geef dan aan dat je Rood-Wit steunt en verdien zo €250,- voor onze club!