Nieuwe reclameborden

 

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst op ons sportpark. Graag stellen we de (nieuwe) sponsoren aan u voor: Jecor Vakbouwmarkt, Wellplast, NutriDutch en Autobedrijf Koster.

 

 

Jecor Vakbouwmarkt

Jecor Vakbouwmarkt is een winkel als geen ander. Een uitgebreid assortiment gecombineerd met de beste kwaliteit en service. Binnen- en buitenspeelgoed, trampolines, gereedschappen, deuren, vuurwerk (ook voor komende jaarwisseling) en nog veel meer. Voor dit alles bent u bij de Jecor aan de Stationsstraat 30A aan het juiste adres. Of neem een kijkje op www.jecorvakbouwmarkt.nl

 

 

Wellplast

Al vele jaren voorziet Wellplast zijn klanten van technische kwaliteits-producten tegen gunstige prijzen. Daarnaast is Wellplast zijn klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystementechnische artikelenHWA infiltratiepompenPE-producten en beregeningssystemen.

 

Ondanks het feit dat Wellplast al jarenlang een vaste sponsor is van onze club, ontbrak een reclamebord nog. Sinds vorig seizoen hangt het bord langs ons hoofdveld. Hans, dank voor jouw steun aan onze club!

 

 

NutriDutch

NutriDutch produceert hoogwaardige producten voor de voedingsmiddelenindustrie. De moderne fabriek is gevestigd in Putten en voorzien van de nieuwste technieken. NutriDutch is milieubewust, innovatief, betrouwbaar en levert kwaliteit. (www.nutridutch.com)

 

Onze oud-speler Henk van de Bor wilde onze club graag een steun in de rug geven, vandaar dat het reclamebord van NutriDutch op ons sportpark de bewonderen is. Henk, namens Rood-Wit’58 dank voor jullie sponsoring.

 

 

 

Autobedrijf Koster

Autobedrijf Koster sponsort sinds vorig seizoen het jaarlijkse Cor Meiling toernooi al, echter Olger en Janneke Koster wilden ook graag een vast reclamebord op ons sportpark. Schitterend gebaar, waar we heel erg blij mee zijn.

 

Bent u op zoek naar een mooie Mitsubishi of heeft u auto een APK nodig, kijk dan snel op https://www.kosternijkerk.nl/

 

Olger en Janneke, nogmaals dank voor jullie support!