Nieuws over de A-selectie voor 2021/2022

Ondanks het feit dat competitie al maanden stil ligt, is onze technische commissie achter de schermen druk bezig met de gesprekken over volgend seizoen. De volgende spelers hebben aangeven ook volgend seizoen deel uit te willen maken van de selectie:

Gerwin van Nieuwenhuizen

Met recht de “opa” van de selectie, gaat komende seizoen voor zijn 15e seizoen in de A-selectie en heeft inmiddels meer dan 275 officiële wedstrijden in het eerste op zijn naam. Fijn om zoveel ervaring binnen boord te houden!

Marijn van Meerveld

Ook onze captain plakt er gelukkig weer een seizoen aan vast. Rots in de branding, fantastische wedstrijdmentaliteit en de man met het geweldige rechterbeen gaat op voor zijn 11e seizoen in Rood-Wit 1.

Bram van Meerveld

De jongste telg van de “broers van Meerveld” toont wekelijk zijn meerwaarde op het veld en wil volgend seizoen wederom gaan vlammen op de Eendracht. Ondanks zijn jonge leeftijd staat de teller al op 72 wedstrijden in het eerste!

Mark Doppenberg

Mark gaat op voor zijn derde seizoen bij Rood-Wit. Sinds zijn terugkeer van onze blauwe buurman al niet meer weg te denken uit het elftal en gaat altijd voorop in de strijd.

Bram Doppenberg

Afgelopen 2 seizoenen waren voor Bram vanwege fysiek ongemak erg frustrerend. Toch is hij altijd enorm betrokken bij de A-selectie en is hij gelukkig de weg naar boven weer ingeslagen. Hopelijk zien we hem in het nieuwe seizoen snel weer op het veld.

Jeroen v.d. Brink

Ook Jeroen gaat in 2021-2022 weer vol voor een plekje in de basis. Na zijn kruisbandoperatie stond het huidige seizoen in het teken van herstellen, zodat hij volgend jaar weer ouderwets de box-to-box middenvelder uit kan hangen.

Joris ten Bolscher

Afgelopen seizoen overgekomen van SDC en direct zichzelf in de basis geknokt. Een keeper met veel potentie, waar we volgende seizoen gelukkig weer over kunnen beschikken.

Tanno Liemburg

Tanno kwam vorig jaar over van SDC en eiste direct zijn plekje op in het hard van de verdediging. Speelde hier alsof hij dit al jaren deed, en we zijn dan ook blij dat dit volgend seizoen ook weer het geval is.

Rodney den Herder

Het eerste jaar van Rodney in de A-selectie was een leerjaar, het afgelopen seizoen plukte hij daar al volop de vruchten van. We zijn dan ook blij dat Rodney ook volgend seizoen op ons middenveld te bewonderen is.

Robert Wallet

Afgelopen seizoen is Robert overgekomen uit de jeugd. Enorm veel voetballende kwaliteiten, maar helaas zat zijn hersenschudding nog behoorlijk in de weg. Vanaf volgend seizoen zal hij wekelijk gaan laten zien wat hij wel allemaal niet in huis heeft.

Daniël Stoffer

Daan, de man met de gouden linker, blijft in 2021-2022 ook onze mooie club trouw. Een van de vele talenten uit de jeugdopleiding, die komend seizoen het spel steeds meer naar zich toe zal gaan trekken.

Yorick Hartman

Dat de keuze afgelopen seizoen op Joris viel was voor Yorick een hard gelag. Toch zat hij niet bij de pakken neer en is hij alweer volop bezig om Joris ook volgend seizoen het vuur weer aan de schenen te leggen.

Justin Bos

Ook volgend seizoen mogen we weer genieten van de rushes over onze linkerflank, want ook Justin gaat weer een jaar door. Een speler met veel potentie en een geweldige sfeermaker binnen de groep.

Winand v.d. Kamp

In het seizoen 2011-2012 maakte Winand al zijn goals voor Rood-Wit 1 en we zijn blij dat hij dat 10 jaar later nog steeds doet. Ook in het nieuwe seizoen zal “Sleep” weer op de Eendracht te bewonderen zijn.

Stefan Bos

Sleuren, werken, beuken, gaan met die banaan…. Woorden die in het straatje van onze goaltjesdief Stefan passen. Ook in het nieuwe jaar zal hij op zijn karakteristieke wijze weer de nodige goaltjes gaan maken.

Carlo Hoogendijk

Afgelopen seizoen overgeheveld naar de A-selectie en een man met veel voetballende kwaliteiten. Komend seizoen zal Carlo gaan proberen om een basisplaats te gaan afdwingen.

Camilo Bronkhorst

Camilo, afgelopen jaar overgekomen van Fc Horst, vocht zich voor de corona-stop in het elftal en zal er alles aan doen om dit plekje ook volgende seizoen vast te blijven houden.

Jop van Eijden

Jop gaat volgend jaar alweer zijn 7e seizoen in bij de A-selectie. Nooit opgeven, altijd 90 minuten lang alles geven. Jop is het ultieme voorbeeld van een perfecte wedstrijdinstelling, we zijn dan ook blij dat we dit volgend jaar weer mogen aanschouwen.

Tristan Stoffer

Na al die jaren is Tristan niet meer weg te denken uit de selectie. Gelukkig voor Rood-Wit plakt ook hij er nog een seizoen aan vast en mogen we weer gaan genieten van zijn geweldige traptechniek en heerlijke blocktackles.

Marcel van Nieuwenhuizen

Sommige spelers worden, naarmate ze ouder worden, een stuk trager. Bij Marcel is dat totaal niet het geval. We zijn dan ook blij dat onze pijlsnelle buitenspeler nog een jaar doorgaat. De teller van Marcel staat ondertussen al op 214 wedstrijden, met recht een hele prestatie!

Met de overige spelers vinden nog gesprekken plaats. Zodra hier meer over bekend is, dan komen we hier op terug.

Groet,

De technische commissie