Redichem – Rood-Wit 0-3

Rood-Wit’58 heeft zaterdag ook de derde competitiewedstrijd na de winterstop probleemloos gewonnen. In Heelsum was de ploeg van trainer Ramazan Pinarbasi met 0-3 te sterk voor Redichem. Rood-Wit’58 blijft de nummer twee van de vierde klasse C met een achterstand van een punt op koploper Fortissimo, de tegenstander van komende zaterdag.

Op het matig bespeelbare veld van Sportpark Wilhelmina had Rood-Wit’58 de gewenste vliegende start, na een aanval via de rechterkant scoorde Stefan Bos al na vijf minuten de openingstreffer. Ondanks veel balbezit bleven echt grote kansen uit en liepen de bezoekers uit Putten pas in het eerste kwartier van de tweede helft uit naar de beslissende 0-3 voorsprong. Eerst scoorde Gerwin van Nieuwenhuizen koppend uit een corner van Daniël Gerritsen en daarna scoorde Jop van Eijden uit een vrije trap van Giovanni Vermeulen de derde goal.

Trainer Ramazan Pinarbasi: ,,Wij hebben een degelijke wedstrijd gespeeld en weinig tot niets weggegeven. Het dramatische veld maakte onze opdracht wel wat lastiger, maar we begonnen goed en wisten gelukkig snel te scoren. In het begin van de tweede helft speelden wij erg sterk met veel diepgang en scoorden wij twee keer uit een dood spelmoment. In het laatste half uur hebben wij nog vier keer kunnen wisselen. Wij verheugen ons erg op de topper van komende zaterdag tegen Fortissimo.”