Rood-Wit al na paar minuten klaar tegen Ulu Spor

Rood-Wit’58 verloor met ruime cijfers van koploper Ulu Spor: 4-0. Binnen tien minuten keek de ploeg van Albert van Nijhuis al tegen een 2-0 achterstand aan en die klap kwam het niet meer te boven. ,,Alle goede intenties ten spijt, alle scenario’s konden al snel de prullenmand in. Daarna hebben we de boel omgezet en kreeg ook meer grip. Maar dan is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Na de 3-0 hebben voor damage control gekozen. In de tweede helft hebben we elkaar niet laten verzuipen en dat is de winst”, sprak Nijhuis.
Ulu Spor – Rood-Wit’58 4-0 (3-0). 5. Ihsan Turan 1-0, 10. Mark Malynovksyy 2-0, 23. Ahmet Karakutuk 3-0, 62. Kerem Kurt 4-0. Bijzonderheid: 65. Bram van Meerveld mist strafschop (Rood-Wit’58).

Teun was vanwege gezondheidsredenen vandaag niet aanwezig met zijn camera. We hopen dat hij er volgende week weer is…