Rood-Wit in 1e ronde nacompetitie onderuit tegen WZC Wapenveld

Rood-Wit speelt ook volgend seizoen in de 4e klasse. In de eerste ronde van de nacompetitie werd in blessuretijd een 4e tegengoal geïncasseerd, waardoor WZC met een 3-4 overwinning van het veld liep.

Rood-Wit begon zwak aan de wedstrijd en gaf snel 2 goals weg. Net voor rust deed Jop van Eijden iets terug, waardoor met een 1-2 achterstand de kleedkamer werd opgezocht. Deze stand bleef lange tijd op het scorebord, totdat Tristan Stoffer 10 minuten voor tijd uit een cornerbal de 2-2 binnen werkte. Helaas was de vreugde van korte duur. WZC zette wederom aan en maakte de 2-3. In de laatste minuut scoorde captain Marijn van Meerveld met een van richting veranderde vrije bal de 3-3 en leek iedereen zich op te maken voor de verlenging.

Maar daar dachten de ploeg uit Wapenveld anders over en in blessuretijd scoorden zij voor de derde keer uit cornerbal en werd de eindstand 3-4.

Voor Rood-Wit is het seizoen daarmee ten einde. En volgend seizoen zal Rood-Wit met een sterk veranderende selectie opnieuw uitkomen in de 4e klasse.