Rood-Wit JO11-1 in het nieuw

Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de nieuwe kleding van de JO11-1. De trainers van het elftal waren de afgelopen weken druk bezig geweest met het werven van nieuwe sponsors en dit heeft geleid tot een geweldig resultaat.

Namens het bestuur was Hermien aanwezig om de 4 verschillende sponsoren te bedanken.

Allereerst Harold Fontein Bouwservice. Toen Harold werd gevraagd om het team van zijn zoon Finn te sponsoren, was hij direct enthousiast. Harold heeft het team nieuwe trainingspakken gesponsord. Moet er iets worden gebouwd, verbouwd of gerenoveerd, dan ben je bij Harold aan het juiste adres. Spreek hem gerust aan als je hem tegen komt op de club.

Harold, dank namens Rood-Wit voor je bijdrage

Dan verder met de sponsor van de tassen, chaletpark De Poelakker. Eigenaren Tim en Kim zijn op en top Roodwitters en al jarenlange sponsor van onze club. Ditmaal zijn zij bereid gevonden om de tassen te sponsoren van het team van hun zoon Cas. Super leuk! En ditmaal wilde Kim zelfs ook op de foto, helemaal top!

Tim en Kim, dank namens Rood-WIt

Voor de wedstrijdtenues is trainer Jan Jaap Stoffer bij zijn werkgever Van de Brug Internationaal Tanktransport langs gegaan. En ondanks het feit dat Van de Brug jaarlijks al een schitterend bedrag sponsort aan onze club, waren zij bereid om de wedstrijdtenues voor hun rekening te nemen. Namens Van de Brug was Arjanne Stoffelsen aanwezig om de bloemen in ontvangst te nemen. Als Rood-Wit zijn we ontzettend blij en dankbaar voor dit mooie gebaar.

Arjanne, bedankt namens Rood-Wit

Als klap op de vuurpijl wilde Winnie Jansen, moeder van speler Mads, het team ook sponsoren. Zij heeft de trainingskleding gesponsord, zodat de kinderen allemaal in dezelfde kleding kunnen trainen. Super leuk en erg mooi om te zien. Winnie heeft in haar vrije tijd een eigen bedrijf genaamd Koek & Knutsels (https://m.facebook.com/koekenknutsels/) waarmee ze kinderen onder begeleiding lekker creatief laat bezig zijn.

Winnie, ook jij bedankt voor jouw bijdrage