Rood-Wit na rust onderuit tegen WZC

Het seizoen van Rood-Wit’58 dreigt als een nachtkaars uit te gaan. In de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen verloor Rood-Wit’58 met 1-3 van middenmoter WZC Wapenveld waardoor een nacompetitieplaats steeds verder uit zicht raakt.

De wedstrijd op De Eendracht werd op verzoek van WZC in verband met een toernooi in Wapenveld pas om 17:00 uur gespeeld. Rood-Wit’58 begon goed aan de wedstrijd en kreeg via Ruben van Oostende, Matthijs van Oostende en Bram van Meerveld grote kansen op de openingstreffer. Vlak voor rust was clubtopscorer Jop van Eijden wel trefzeker. Door een ongelukkig moment van doelman Joris ten Bolscher werd het voor rust echter weer gelijk. In de tweede helft leek de energie bij de thuisclub op en scoorde WZC Wapenveld nog tweemaal: 1-3.

Trainer Albert van Nijhuis: ,,Het gebrek aan scorend vermogen is het probleem van dit jaar. Daarnaast hadden we personele problemen, we zijn op en snakken naar het einde van het seizoen.”

Zaterdag speelt Rood-Wit’58 in Doornspijk tegen DSV’61 de laatste uitwedstrijd van het seizoen.