Rood-Wit pakt in blessuretijd een punt tegen Veenendaal

Enerverend potje! Alles erop en eraan. Rood-Wit kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand en wist deze schade voor de rust te herstellen door een goal van Daniël Stoffer en een schitterende krul van Marijn van Meerveld. Helaas maakte Veenendaal direct daarna de 2-3, wat ook de ruststand betekende.

De tweede helft probeerde Rood-Wit de gelijkmaker te forceren, wat in eerste instantie moeilijk lukte. Tot het moment dat Rood-Wit een vrije trap kreeg op +/- 20 meter van de goal. Bram van Meerveld nam plaats achter de bal en krulde deze heerlijk in de hoek, 3-3. Veenendaal herpakte zich snel en maakte de 3-4.

In blessuretijd kreeg Rood-Wit weer een vrije bal. Wesley Ruiter schoot de bal schitterend op goal, via de paal kon Veenendaal er ternauwernood een corner van maken. Uit deze corner schoot Robert Wallet de bal op de goal, de keeper moest lossen en goalgetter Tristan Stoffer was er als de kippen bij om de 4-4 binnen te rammen. Wat een ontknoping en weer een puntje erbij.

Op de andere velden won het tweede met ruime cijfers van VVOG (9-0) en blijven mee doen om de bovenste plaatsen. De dames pakte ook een overwinning tegen concurrent Otterlo. Na een 0-2 achterstand wonnen zij alsnog met 3-2. En ook de JO19-1 boekte een overwinning uit bij Victoria Boys, 1-2.