Rood-Wit/SDC damesteam kampioen

Afgelopen zaterdag werd het damesteam ongeslagen kampioen, door SDS met 7-0 aan de kant te zetten. 2x gelijk gespeeld en de rest van de wedstrijden allemaal gewonnen. Een prestatie van formaat!

Het gecombineerde team met dames van Rood Wit en SDC is vorig seizoen van start gegaan en vanaf het begin liep het al erg soepel . Dit seizoen heeft het dus direct zijn vruchten afgeworpen met een kampioenschap als eindresultaat.

Met René Jansen en Gerard van Soest als trainers (op maandag bijgestaan door Twan v.d. Berg) en Jurgen v.d. Kraats & Mandy van Walderveen als leiders werd dit jaar wedstrijd na wedstrijd gewonnen.

Afgelopen zaterdag was de kers op de taart met een heuse kampioenswedstrijd op Sportpark de Eendracht. Na het laatste fluitsignaal hadden de dames niets aan het toeval over gelaten. Bloemen, champagne, een taart en uiteraard een rondrit door Putten.

Na een bezoek te hebben gebracht aan de Putter Eng werd het kampioensfeest voortgezet in de Rood-Wit kantine. Het bleef er nog lang onrustig….

Dames, nogmaals van harte gefeliciteerd!