Rood-Wit – Terschuurse Boys gestaakt

In het eerst half uur kabbelde de wedstrijd voort, waarbij Terschuur de overhand had, en er een Rood-Wit doelpunt werd afgekeurd vanwege een handsbal. Verder waren er nog geen bijzonderheden te melden. Echter na een half uur spelen ging onze middenvelder Daniël Stoffer tegen de grond, zonder dat er een tegenstander in de buurt was.

De gedachten van velen gingen direct terug naar november 2019, waarbij Gert Posthouwer in elkaar zakte. Het bizarre wil dat ook dit tegen Terschuurse Boys was.

Gelukkig liep Daniël uiteindelijk zelfstandig naar de ambulance, waar hij de nodige controles onderging. De afgelopen periode had hij al last van hartritmestoornissen en gisterenmiddag sloeg zijn hart dus op hol. In de ambulance werden geen afwijkingen geconstateerd en Daniël zal de komende weken verder worden onderzocht in het ziekenhuis.

Langs deze weg wensen wij Daniël veel sterkte toe bij zijn herstel en hopen we dat er snel meer duidelijkheid komt wat de oorzaak is. Daarnaast bedanken wij de scheidsrechter Schumer voor zijn kordate handelen. Als laatste dank richting Terschuurse Boys dat zij ermee instemden om de wedstrijd definitief te staken.

Foto’s Teun: zie hieronder

[ngg src=”galleries” ids=”203″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]