Rood-Wit verliest uit bij DSV

Door een 3-0 nederlaag tegen DSV’61 heeft Rood-Wit’58 zich definitief niet geplaatst voor de nacompetitie en speelt het zaterdag tegen VV Elspeet de laatste wedstrijd van het wisselvallige seizoen.

Rood-Wit’58 had in Doornspijk bij winst op een punt van nacompetitieplaats vier kunnen komen, maar door de derde achtereenvolgende nederlaag eindigt de rood-witte formatie uit Veenhuizerveld op de vijfde of zesde plaats in de vierde klasse B.

Op Sportpark De Haere was trainer Albert van Nijhuis afwezig en keerden Corné van den Brink en Mark Doppenberg weer terug in de basis. DSV’61 kwam binnen tien minuten op voorsprong en dat was ondanks kansen voor Twan van den Berg, Corné van den Brink en Ruben van Oostende de enige goal van de eerste helft. Na een kwartier in de tweede helft verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. Omdat Jop van Eijden na schitterend voorbereidend werk van linksback Daniel Gerritsen een grote kans op de aansluitingstreffer niet wist te benutten, werd het nooit meer echt spannend en scoorde DSV’61 in blessuretijd zelfs nog de 3-0.

bron: barneveldse krant