Rood-Wit verslaat koploper SEH

Rood-Wit’58 – dat drie keer op rij verloor – verschalkte koploper SEH in eigen huis: 1-0. Bram van Meerveld werd het goudhaantje door vlak voor rust op fraaie wijze een rebound te benutten. Albert van Nijhuis zag dat zijn ploeg totaal anders voor de dag kwam dan vorige week toen het verloor van BAS. ,,We waren met het schuim op de bek aan het verdedigen om de punten binnen te halen. Het was voor het eerst dat iedere speler ontzettend veel energie in de wedstrijd stopte. Dat is een groot compliment naar de ploeg toe, er stond echt een collectief.”

SEH-trainer Jordy Vakkert noemde het een terechte nederlaag. ,,We zijn zeker de eerste drie kwartier op energie en intensiteit afgetroefd. Al werd ons nog wel een zuivere strafschop onthouden, daar was iedereen het over eens. Al hebben we geen enkel minuut aanspraak mogen maken op een punt of meer. We hebben vandaag de slag verloren en dat is een harde les.”
Rood-Wit’58 – SEH 1-0 (1-0). 40. Bram van Meerveld 1-0.